Pikavippi opiskelijalle

Hae pikavippiä helposti ja nopeasti. Vertaa eri lainantarjoajat hetkessä ja hae pikavippiä jo tänään.

Pikavippi on lyhytaikainen laina, jonka avulla voit saada nopeasti rahaa tilillesi. Kun tarvitset pikavippiä opiskelijana, kannattaa olla huolellinen lainaehdoista ja maksuaikataulusta.

Opiskelijana sinulla voi olla erityisiä etuja ja rajoituksia lainan saamiseksi, joten ole tarkkana valinnan kanssa. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin pikavipeistä opiskelijalle ja annamme vinkkejä sopivan lainan löytämiseen.

Pikavippi opiskelijalle - suosittelemme:

Lainasumma

25 - 2 000€

Maksuaika

70 - 90 vrk

Lainasumma

100 - 50 000€

Maksuaika

12 - 180 kk

Lainasumma

1 000 - 60 000€

Maksuaika

12 - 180 kk

Lainasumma

100 - 60 000€

Maksuaika

12 - 24 kk

Lainasumma

100 - 4 000€

Maksuaika

3 - 54 kk

Voiko opiskelijana saada lainaa?

Vaikka monet rahoituslaitokset vaativat säännöllisiä tuloja, myös opiskelija voi saada lainaa tiettyjen ehtojen täyttyessä. Yleensä opiskelijalta vaaditaan opinto- ja asumistuen lisäksi kuitenkin myös muita tuloja, kuten palkkatuloja osa-aikaisesta työstä.

Vaikka et olisikaan varma siitä, myönnetäänkö lainaa juuri sinulle, voit silti hakea lainaa veloituksetta ja ilman sitoumuksia. Opiskelija voi hakea lainaa siinä missä kuka tahansa muukin. Lainan hakemiseen vaaditaan kuitenkin aina vähintään 18 vuoden ikää.

Huomioi tämä, ennen kuin haet pikavippiä opiskelijana

Kun aiot hakea pikavippiä opiskelijana, kannattaa ottaa huomioon muutama asia.

Mieti ennen lainan hakemista ainakin seuraavia asioita:

  • Tarvitsetko pikavippiä oikeasti

  • Voitko hankkia rahaa muulla keinoilla

  • Pystytkö varmasti maksamaan vipin takaisin

Mikäli päädyt hakemaan lainaa, kannattaa lainatarjouksista selvittää tarkasti seuraavat asiat:

  • Kuinka pitkä on lainan takaisinmaksuaika

  • Kuinka suuri korko lainassa on

  • Kuinka suuret lainan muut korot ovat

  • Paljonko mahdollisia myöhästymismaksuja peritään, mikäli lainan takaisinmaksu viivästyy

Näin haet pikavippiä opiskelijana

1. Selvitä pikavippien ehdot ja vaatimukset

Jos olet opiskelija ja tarvitset pikavippiä, sinun kannattaa ensin selvittää pikavippien ehdot ja vaatimukset opiskelijana. Jotkut pikavippiyritykset voivat vaatia sinulta esimerkiksi tietyn ikärajan, säännölliset tulot tai vakituisen osoitteen. On myös hyvä huomioida, että pikavippien korko voi olla melko korkea, joten sinun kannattaa vertailla eri yritysten tarjouksia ja löytää mahdollisimman edullinen vaihtoehto.

2. Kerää tarvittavat asiakirjat ja tiedot

Kun tiedät pikavippien vaatimukset opiskelijana, voit kerätä tarvittavat asiakirjat ja tiedot. Yleensä pikavippiyritykset vaativat ainakin henkilötunnuksen, pankkitilin numeron ja verkkopankkitunnukset. Joissakin tapauksissa voi olla tarpeen lähettää myös kopio opiskelijakortista tai tiliotteista.

3. Täytä pikavippihakemus huolellisesti ja vastuullisesti

Kun olet selvittänyt vaatimukset ja kerännyt tarvittavat asiakirjat ja tiedot, voit täyttää pikavippihakemuksen huolellisesti ja vastuullisesti. Muista lukea huolella kaikki ehdot ja sopimusehdot ennen kuin allekirjoitat sopimuksen. Älä myöskään ota pikavippiä, jos et ole varma, että pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa. Vastuullisesti toimimalla voit välttää taloudellisia vaikeuksia ja pitää oman taloutesi hallinnassa.

Parhaat pikavipit opiskelijalle

Opiskelijana voi olla haastavaa löytää pikavippiä, joka sopii omaan tilanteeseen ja budjettiin. Pikavippi voi tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta on tärkeää muistaa, että se voi aiheuttaa velkaantumisen riskin, jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin sovitusti.

Joitakin suosittuja pikavippejä opiskelijoille ovat esimerkiksi Ferratum, Bank Norwegian ja Sambla.

Näissä lainoissa on usein mahdollisuus laina-aikojen ja maksuerien joustaviin muutoksiin, mikä tekee niistä joustavia vaihtoehtoja opiskelijan arkeen.

Ennen kuin otat pikavipin, on tärkeää tutustua lainan ehtoihin ja takaisinmaksuaikatauluun huolellisesti. Muista aina vertailla eri lainapalveluiden tarjouksia, sillä eri palveluilla on erilaisia korkoja ja käsittelykuluja. Älä myöskään koskaan ota enempää lainaa, kuin mitä pystyt takaisin maksamaan.

Myöntävätkö kaikki rahoituslaitokset lainaa opiskelijalle?

Kaikki yhtiöt eivät myönnä lainaa opiskelijalle. Yleensä syynä hylättyyn lainapäätökseen ei kuitenkaan ole varsinaisesti itse opiskelut, vaan pienet tai puuttuvat säännölliset tulot.

Käytännössä kaikki rahoituslaitokset vaativat lainan myöntämiseen säännöllisiä tuloja.

Pienen lainan voi yleensä saada myös opiskelijana, vaikka tulot eivät olisikaan kovin suuret.

Mistä lainaa kannattaa hakea opiskelijana?

Pikavippiä tai lainaa kannattaa hakea useista eri rahoituslaitoksista, tai vaihtoehtoisesti erilaisten kilpailutuspalvelujen kautta. Näin saat yleensä useita lainatarjouksia, joista voit valita ehdoiltaan parhaan. Vertaile aina eri lainatarjousten korot ja kulut ennen lainan ottamista.

Opiskelijana lainaa ei saa yleensä kovin helposti

Opiskelijalle voi olla haastavaa löytää sopivaa lainaratkaisua, sillä moni lainayhtiö vaatii hakijalta säännöllisiä tuloja. Onneksi kuitenkin joitakin lainantarjoajia tarjoaa pikavippejä myös opiskelijoille.

Pikavippiä voi hakea esimerkiksi heti tilille, ja se sopii lyhytaikaiseen rahoitukseen esimerkiksi äkillisten menojen, matkan tai opiskelumateriaalien hankinnan yhteydessä.

Huomioithan kuitenkin, että pikavippien korkokustannukset voivat olla korkeat ja nopeatkin pikavipit on aina tärkeää takaisinmaksaa sovitusti, sillä lainoista kertyvät maksut voivat muodostua merkittäväksi rasitteeksi toimeentulolle.

Tarjoamme tällä sivustolla tietoa eri lainantarjoajien palveluista ja vertailuja niiden koroista ja ehdoista, joten voit löytää itsellesi sopivan pikavippi-vaihtoehdon.

Ilman vakuuksia nostettava pikavippi yleensä paras ratkaisu

Monesti opiskelijalle sopiva ratkaisu rahan avuksi saamiseksi voi olla pikavippi ilman vakuuksia.

Ilman vakuuksia haettava laina myönnetään yleensä pienemmällä summalla ja lyhyemmällä takaisinmaksuajalla, mutta se voi auttaa esimerkiksi opiskelijan äkillisessä taloudellisessa kriisitilanteessa tai yllättävässä menossa.

Vippiä hakiessa on kuitenkin tärkeää muistaa, että sen saaminen edellyttää säännöllisiä tuloja ja luottokelpoisuutta, joten lainan takaisinmaksukyvyn huolellinen arviointi on tärkeää. On myös tärkeää vertailla eri lainavaihtoehtoja ja niiden kustannuksia ennen lainan hakemista.

Mitä ottaa huomioon kun nostaa lainaa opiskelijana

Opiskelijana lainan tai pikavipin ottaminen voi tuntua houkuttelevalta, mutta ennen kuin tekee päätöksen kannattaa harkita huolellisesti, mitä seurauksia lainan nostolla voi olla.

On tärkeää muistaa, että pikavipit ovat yleensä korkeakorkoisia lainoja, joiden takaisinmaksuun saattaa kulua pidempikin aika.

Pikavippien tarjoajat usein tavoittelevat erityisesti nuoria asiakkaita, jotka ovat vasta aloittamassa omaa rahankäyttöään. Tämä tekee pikavipeistä suuren riskin opiskelijoille, jotka saattavat jo olla velkaantuneita opintolainojen takia.

Ennen pikavipin nostoa tulee selvittää oma maksukyky ja varmistaa, että pystyy maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

On myös hyvä olla tietoinen pikavippien kustannusrakenteesta ja eri tarjoajien tarjoamista lainaehdoista, jotta voi vertailla tarjouksia ja löytää itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Opiskelijalle sopiva pikavippivaihtoehto

Monesti opiskelijana rahat eivät riitä odottamattomiin menoihin, mutta monilla opiskelijoilla on myös haaste saada perinteistä lainaa ilman säännöllisiä tuloja. Onneksi on olemassa myös pikavippiyrityksiä, jotka tarjoavat opiskelijoille sopivia lainavaihtoehtoja. Nämä lainat ovat yleensä pienempiä summia, jotka ovat helpompia maksaa takaisin lyhyellä aikavälillä.

Tänä päivänä lainojen korkokatto myös rajoittaa pikavippien ja muiden vakuudettomien lainojen korkoja, jonka vuoksi pikavipin nostamisen riskit ovat pienemmät kuin takavuosina.

Lainan takaisinmaksusuunnitelman suunnittelu

Opiskelijana pikavipin ottaminen saattaa houkutella, mutta takaisinmaksusuunnitelman suunnittelu on erityisen tärkeää. Pikavippi on lyhytaikainen laina, jonka korkokulut ovat yleensä korkeampia kuin perinteisillä lainoilla. Siksi on tärkeää miettiä huolellisesti, mihin tarvitset lainaa ja kuinka nopeasti pystyt sen takaisin maksamaan.

Jos tarvitset pikavippiä säännöllisesti opiskelujen rahoittamiseksi, harkitse muita lainavaihtoehtoja, kuten opintolainaa tai joustoluottoa. Nämä vaihtoehdot voivat olla edullisempia ja antavat sinulle pidemmän takaisinmaksuajan.

Mikäli kuitenkin päätät ottaa lainaa esimerkiksi opintolainan lisäksi, muista suunnitella takaisinmaksusuunnitelma realistisesti.

Älä ota liian suurta lainaa, jonka takaisinmaksu vaarantaisi taloutesi tai opiskelusi. Tutustu huolella lainan ehtoihin ja varmista, että pystyt maksamaan sen sovitussa takaisinmaksuajassa.

Voit myös harkita useamman lainatarjouksen vertailua ennen lopullisen lainan valitsemista.

Ennen kuin otat pikavipin, harkitse myös muita tapoja rahoittaa opiskeluasi. Voit esimerkiksi hakea apurahoja tai opintotukea. Muista, että opiskeluaikana tärkeintä on keskittyä opintoihin ja luoda vahva perusta tulevaisuuden menestykseen.

Pikavippi opiskelijalle – kuinka valita sopivin vaihtoehto

Lainaa nostaessa kannattaa aina vertailla lainaehtoja ennen lainan hakemista. Opiskelijan kannattaa myös miettiä tarkasti omia maksukykyjään, sillä ylivelkaantuminen voi aiheuttaa pitkäaikaisia ongelmia taloudenpidossa.

On tärkeää valita luotettava lainapalvelu, jolla on selkeät lainaehdot ja joka tarjoaa asiakaspalvelua. Muista myös käyttää lainalaskureita ja arvioida tarkasti lainan kulut ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Pikavippi opiskelijalle – usein kysytyt kysymykset

Voiko opiskelija saada pikavippiä?

Kyllä, myös opiskelija voi saada pikavippiä. Yleensä myönteiseen lainapäätökseen vaaditaan kuitenkin säännöllisiä tuloja, joita kaikilla opiskelijoilla ei ole.

Onko lainojen yhdistäminen opiskelijana mahdollista?

Kyllä, jotkin rahoituslaitokset voivat myöntää yhdistelylainaa myös opiskelijalle.

Kannattaako nostaa opintolaina vai pikavippi?

Opintolaina on käytännössä aina parempi vaihtoehto kuin pikavippi. Opintolainassa lainan korot, laina-aika ja käytännössä kaikki lainaehdot ovat pikavippiä parempia. Kannattaa siis aina nostaa opintolainaa pikavipin sijaan, mikäli se on mahdollista.

Kuinka paljon lainaa opiskelijalle voidaan myöntää?

Kumppaniemme kautta voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 70 000 euroa, mutta opiskelijoiden pienten tulojen vuoksi myönnettävät lainasummat ovat yleensä kymmeniä tai satoja euroja.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko opiskelija saada pikavippiä?

Kyllä, myös opiskelija voi saada pikavippiä. Yleensä myönteiseen lainapäätökseen vaaditaan kuitenkin säännöllisiä tuloja, joita kaikilla opiskelijoilla ei ole.

Onko lainojen yhdistäminen opiskelijana mahdollista?

Kyllä, jotkin rahoituslaitokset voivat myöntää yhdistelylainaa myös opiskelijalle.

Kannattaako nostaa opintolaina vai pikavippi?

Opintolaina on käytännössä aina parempi vaihtoehto kuin pikavippi. Opintolainassa lainan korot, laina-aika ja käytännössä kaikki lainaehdot ovat pikavippiä parempia. Kannattaa siis aina nostaa opintolainaa pikavipin sijaan, mikäli se on mahdollista.

Kuinka paljon lainaa opiskelijalle voidaan myöntää?

Kumppaniemme kautta voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 70 000 euroa, mutta opiskelijoiden pienten tulojen vuoksi myönnettävät lainasummat ovat yleensä kymmeniä tai satoja euroja.